Ciuperci umplute cu peste

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 7712 vizualizari

 

este ceva inedit dar iese f f bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • o rosie
  • un gogosar acru
  • o ceapa
  • un file peste
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu peste:

se rup coditele ciupercilor,se toaca,si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei impreuna cu ceapa si gogosarul taiat cubulete;fileul de peste se opareste apoi se marunteste si se pune in compozitie,se sareaza,se pipereaza, iar cand totul este gata se umplu ciupercile asezate in tava in prealabil. deasupra se taie cate o feliutza de rosie si se baga totul la cuptor. Cand sunt gata se servesc calde sau reci dupa preferinta. Din compozitia pentru umplutura mi-a mai ramas ,asa ca am adaugat putin suc de rosii si am realizat un sos pe care l-am servit alaturi de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

La Ancuta 1

22.10.2010, 14:31

Tare bine arata

Laly 1

22.10.2010, 23:09

Ce bune cred ca sunt

nadina73 1

23.10.2010, 00:38

superfelicitari pentru reteta si 5 furcusi nu in ultimul rand bun venit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci la cuptor